Skip to main content

Posts

Showing posts from April 6, 2014

Mortal Instrument Collaboration : The Downworlder

Intro
" We're Downworlder. We're live at The Downworld, chasing and hunting each other, hiding and running away from The Shadowhunters, and fighting with The Demons which escaping from their cages. We are vampire, warlock, werewolves and fairies, must fight for our life.

When we're arrested and accused a crime, The Silent Brother will come and investigating us. They will scrambling our mind and go deep through our happiest and saddest memory. Its painful..

And now, Lilith the Demon Mother, The Highest of All, is rise from her forever sleep. It means, The Demons  will chased and hunted us more and it's just for their fun. Or,  The Shadowhunter will suspect us, arrested us, and pushing us into a painful interrogation...

We should survive. Survive or Die...."

Hello Ladies.. after a very long time finally we're come back with a collaboration. A very fun and creative collaboration ever!

At this moment, we choose Mortal Instrument's Movie as our theme, and spec…

Review : Shizengokochi Green Tea Facial Soap from Cow Syle Japan

Helo Dear,
Agak lama yah ga ada postingan sejak posting terakhir. Soalnya internet dan PC lagi gajebo sih. Maaf yak..^^.. *keplak* Nah, di postingan awal April kali ini aku mau review sabun yang asoi buat bersihin dan bikin seger wajah kita nih. Penasaran gaa? Yuk mulai aja yak..
Yeah, Shizengokochi Green Tea ini adalah salah satu produk dari famous brand Cow Style Japanberupa facial soap yang berfungsi sebagai facial soap - yaitu penggunaan pada wajah saja. Selain green tea, ada satu varian lagi yaitu Charcoal. Kali ini, kita bahas yang green tea dulu yah ^^
Yuk lihat dulu dalam satu kemasan, apa aja sih isinya..:)

Kenapa sih bentuknya batangan? kan batangan udah ga trendy yah sekarang? Ternyata jawabannya adalah bahwa dalam proses pembuatan sabun, sabun batangan relatif lebih aman karena tidak menggunakan proses kimia. Jadi wajah kita akan lebih aman terlindungi dari paparan zat zat yang ditambahkan dalam sebuah proses kimia. Dan karena tanpa proses kimia, maka sabun ini aman untuk kuli…