Skip to main content

Posts

Showing posts from February 16, 2014

Review : Pasjel Everbright Blue

Haloo Ladieess, 
Satu lagi review buat para readerku tercinta..kali ini adalah tentang body cream lotion yang belakangan ini lagi booming banget yah di Indonesia..^^ Yup betuull, kali ini aku mau coba review tentang Pasjel, especially Pasjel Everbright Blue. Kebetulan kemarin aku jadi salah satu pemenang giveaway yang diadain Pasjel Indonesia, dan bisa ditebak donk..hadiahnya ya yang lagi aku review sekarang ini ^^
Sebelumnya, yuk kenalan dengan Pasjel secara global dulu yah..^^

Pasjel merupakan product brand yang berasal dari Thailand. Produk ini banyak dipakai oleh selebritis lokal di Thailand karena kemampuannya untu membuat kulit kita menjadi lebih bersih, putih dan merata. Motto dari Pasjel sendiri adalah " Bring Back Your Baby Skin". Nah,  di Indonesia sendiri Pasjel mulai booming di sekitar kuartal ke tiga tahun 2013 lalu (CMIIW).
Varian Pasjel sendiri terdiri dari beberapa macam, yang dibedain dalam warna. Jadi kita ga perlu repot ngapalin nama, cukup ingetin warnanya aj…

Review : D'eyeko Olga Lydia Lashes dan Basic Collection Lashes

"Your Lashes Define Your Divine Look"  ~ Olga Lydia ~
Halo Ladies, ada review lagi nih dari aku. Kali ini tentang false eyelashes atau bulu mata palsu yang merupakan bagian ga terpisahkan dari dunia beauty and make up.. hehe...
Kalo Ladies pada inget, bulan Desember 2013 lalu, aku menang Make Up Challenge yang diadain oleh Indonesian Beauty Blogger. Naah, sponsor pada saat itu adalah D'eyeko. Tau doong D'eyeko?? D'eyeko adalah salah premium local brand  dengan produk produk bulu mata yang cukup dikenal di seluruh Indonesia. Kalo Ladies pernah denger nih, Suryakencana, Cakrawala, Cendrawasih, Cherybelle Love is You, atau Olga Lydia In Da Club...nah itu semua adalah produk produk dari D'eyeko. Lengkapnya tentang produk D'eyeko bisa Ladies lihat di www.deyeko.com .
Nah, hadiah dari D'eyeko sudah sampai kira kira 2-3 mingguan yang lalu nih..baru sekarang bisa review, setelah hampir tiap jenis bulu mata aku cobain satu satu..hahahaha..maklum emak emak centi…

Review : Estee Lauder Double Wear Stay-In-Place-Make Up Foundation

Lately, I got this Estee Lauder Double Wear Foundation from Estee Lauder. This foundation is one of best seller product from Estee Lauder, and there's so many review says that this foundation is AWESOME. So thanks to Estee Lauder Indonesia who give me chance to try this famous foundation.
I got the picture above from the official website of Estee Lauder ( www.esteelauder.com ). They claim that the foundation will last up to 15 hours, flawless all day - through heat and humidity and nonstop activities and non-transferable. So basically you don't have to worried when you working at outdoor, and using light color dress or tops, and you live in tropic area.
The formula itself are oil free, dermatologist tested, non-acnegenic and fragrance free.
Now lets take a look closely start from the outside to inside :)

The packaging box are made from cardboard and navy color. Then they use gold color for the letter. I think this colors choice make the box looks classy (as same as inside the…

Event Report : Estee Lauder New Counter and Face Chart Competition

Hi, Ladies :)
Last Saturday I have a FANTASTIC new experience. Do you know what? My first time joining event - Estee Lauder New Counter Event - with Indonesian Beauty Blogger, and also my first time following Estee Lauder Face Chart Competition as a semifinalist. Wow!! 
The competition starting at 11.00 AM at last Saturday at Lotte Shopping Avenue, following with Estee Lauder New Counter Event for Beauty Bloggers at 2.00 PM, so to preparing, I arrive earlier. Its very easy to find the Estee Lauder Counter because it's placed at the Main Lobby at GF, and with the new design, its very eye catching!!

The competition started around 11.30 AM, and divided into 2 part. I'm at the 1st part, and we're 4 semifinalist with our own models. I ask my friend to be my model, and lucky me, her boyfriend is photographer so he can help me to take all these picture! 
To opening the competition, Erfan as a Public Relation Manager who responsible with the event, give a speech. He introduce the…