Skip to main content

Mortal Instrument Collaboration : The Downworlder



Intro

" We're Downworlder. We're live at The Downworld, chasing and hunting each other, hiding and running away from The Shadowhunters, and fighting with The Demons which escaping from their cages. We are vampire, warlock, werewolves and fairies, must fight for our life.

When we're arrested and accused a crime, The Silent Brother will come and investigating us. They will scrambling our mind and go deep through our happiest and saddest memory. Its painful..

And now, Lilith the Demon Mother, The Highest of All, is rise from her forever sleep. It means, The Demons  will chased and hunted us more and it's just for their fun. Or,  The Shadowhunter will suspect us, arrested us, and pushing us into a painful interrogation...

We should survive. Survive or Die...."

Hello Ladies.. after a very long time finally we're come back with a collaboration. A very fun and creative collaboration ever!

At this moment, we choose Mortal Instrument's Movie as our theme, and specifically The Downworlder, The Silent Brother and The Demon Queen. Have you ever read the book? The book is more fun than the movie in my opinion. And, there are lot of unique creature on the story, so that's challenge us to create the look of the creatures - just based on our creativeness and how we describe the creature's look.

So, here's the stars :)


And here's enjoy the look! 

Mortal Instruments Collaboration : The Downworlder
(Poster by Ellen The Vampire)
Im choosing myself as a warlock. More inspired by a witch actually, because on the book, the one and famous warlock is a male warlock called Magnus Bane (oh I almost forget Madam Dorothea, but actually I'm not really into her hehe..).

In my opinion, Warlock is a hybrid creature between demon and fairy, and they have their bad and good side, physically. So, I made my face half beauty side and half beast side. The beauty side is specifically has more effort on eye make up. It's smokey and glittery (because warlock love to party too, and they like glamour ^^) and with gold eyebrow and glitter eyelash :D


Then, for the half beast side, as usual im just using a wheat flour and water then mixing it with foundation. Sweep it on my face then pasted a shred of tissue. Retouch it with the flour-water-foundie mixing, then give them brown - black and red eye shadow (im using The Balm Nude Tude) to a scar skin look.




Cosmetics used are consist of :

1. Kryolan Foundation shade Ivory
2. BH Cosmetics Concealer
3. Maybelline Dream Matte Mouse Foundation (for scars)
4. Mehron Detailz Gold
5. The Balm Nude Tude shade Serious, Sleek, Sassy and Sexy
6. NYX Glitter Palette Ocean Breeze
7. L'oreal Black Buster Eyeliner
8. Wet and Wild False Eyelashes Bewitching
9. NYX Round Lipstick Penelope and Doll
10. Wheat flour and Tissue

Okaayy, now narcism time..:D *because when  I made this look  it takes for about 2 hrs, and I take a lot of pictures, so I should posted a lot too..LOL). It's not edited yet for the background.



So, here's edited version. I only edit the background to give"darker" touch




Enjoy our collab look, Ladies, and have a nice Pemilu!!!

Popular posts from this blog

Review Focallure 18 Eyeshadow Palette Bright Lux

Kayaknya blog ini udah gw tinggalin selama berbulan bulan yah, sampe jamuran. Ntah kenapa rasanya males bener nulis..padahal bahan bahan ya ada aja. Nah, biar blog gw ga "sawangan" sekarang gw mau nyoba nulis nih. Kalo bahasa atau isinya kurang jos, mohon maaf dulu yak :D.


Brand Focallure ini pertama kali sepengetahuan gw sih direview oleh Rachel Goddard dalam postingan Youtube "Nyobain Makeup China Focallure 50 Ribuan". Setelah itu, bermunculan review review lain seputar produk produk Focallure.
Yep, Focallure merupakan brand dari China, negara yang konon banyak memproduksi makeup KW alias fake, mulai dari eyeshadow, foundie, bedak dst. Bahkan, para Beauty Enthusiast pun pasti tau kalo Palet 18 Warna Bright Lux  ini merupakan "sodara kembar" Huda Beauty Rose Gold Textured Shadow Palette. Huda Beauty Rose Gold dibandrol harga $65 atau sekitar sejutaan pas udah nyampe Indonesia - sedang si Focallure ini gw dapet  di Shope dengan harga 54rb + ongkir sekitar 4…

Cara Mencerahkan Kulit Dengan Kojie-San

Rasanya demam K-Pop dan kecantikan ala Korea di negara kita beberapa tahun terakhir ini membawa ke satu trend baru di dunia kecantikan, yaitu kulit yang putih, seputih para artis artis Kpop di Korea. Biasanya saking ngefans-nya dengan satu orang idola, maka direlain deh buat bisa semirip mungkin dengan Sang Idol, baik baju, model rambut, cara dandan dan make up.

Nah, kalau cuma sampai situ aja sih masih oke lah ya..namanya juga nge-fans. Yang jadi masalah adalah, saking pengennya bisa putih bersinar sinar bak sang Kpop Idol, terus segala cara ditempuh.

DIY Ring Light Supaya Foto Cetar

Siapa yang suka bikin EOTD (eye of the day)? atau LOTD (lip of the day)? atau MOTD (make up of the day)? *mengacungkan jari*. Trus, biasanya kalau sudah buat, terus dishare di facebook atau instagram..iya gaa? :D
Ga dipungkiri ya, sekarang itu adalah era "share-nisasi" dimana apa yang kita buat terus kita share di socmed yang kita punya. Ga mau bohong sih, pastinya tujuan utama buat nunjukin kalau kita udah bikin karya yang bagus dan sukur sukur dapet pujian (#akusihgituorangnya).
Nah, kalau memangbegitu adanya, wajib dong bikin foto yang maksimal. Karyanya udah bagus kalau ga didukung pencahayaan yang bagus, orang lain juga jadi ga notice. So, lets make our creation become noticeable with DIY ringlight!