Skip to main content

Review : Face It Radiance Concealer Dual Veil from Face Shop

I'm not a big fan of Korean Cosmetics, actually. But when I see this concealer, I'm interested to trying it, based on my past experience when using a Korean brand concealer (I'm forget the brand's name). As we believe, that Korean brand's cosmetics and skincare are most suitable with our skin tone. That's why I dare myself to trying this concealer.

So, when Bunny Beaute Cosmetica  open Pre Order Korean Brand, I decided to choose a concealer from The Face Shop. It is called Face It Radiance Concealer Dual Veil. There are 3 choices of shade, NB17, NB21 and NB23. I choose NB21 as it is the safest shade, not too light or dark.

Lets take a look closely with the product!


cardbox color is brown, simple but elegant. There are direction of use and caution at one side of the cardbox and ingredients at other side
Liquid concealer are perfect for large area  but minor imperfection and/or discoloration
Stick concealer is perfect for dark spots and complete covering of visible pigmentation
And then, lets see swatches of both liquid or stick concealer

Its blend easily to my skin both of them! I can say that the stick concealer are more easy to blend because it's right same color with my skin. But after I flattening the color, I also got right same color with my skin.
I have some dark spot because of pimple on my cheek and my chin. Lets see how they cover it.


See my result? They covering my dark spot and pimples! I'm just using the concealer directly to my skin without any primer, foundation or bb cream at all (I'm doing it only this time, I swear :D) Can you imagine how they cover my face perfectly if I'm using primer and bb cream or foundation?

Well, in my opinion, here is my summary of Face It Radiance Concealer Dual Veil from The Face Shop

1. Blend easily with skin
2. Coverage are good. I like to use both of them!
3. Simple packaging and small enough to bring it on our handbag
4. A lil bit pricey. The price are vary from IDR 140.000m- to 180.000,-. But I got two kind of concealer which is last for more than 100x using :D

Thank you for reading my post :)

Comments

Popular posts from this blog

Review Focallure 18 Eyeshadow Palette Bright Lux

Kayaknya blog ini udah gw tinggalin selama berbulan bulan yah, sampe jamuran. Ntah kenapa rasanya males bener nulis..padahal bahan bahan ya ada aja. Nah, biar blog gw ga "sawangan" sekarang gw mau nyoba nulis nih. Kalo bahasa atau isinya kurang jos, mohon maaf dulu yak :D.


Brand Focallure ini pertama kali sepengetahuan gw sih direview oleh Rachel Goddard dalam postingan Youtube "Nyobain Makeup China Focallure 50 Ribuan". Setelah itu, bermunculan review review lain seputar produk produk Focallure.
Yep, Focallure merupakan brand dari China, negara yang konon banyak memproduksi makeup KW alias fake, mulai dari eyeshadow, foundie, bedak dst. Bahkan, para Beauty Enthusiast pun pasti tau kalo Palet 18 Warna Bright Lux  ini merupakan "sodara kembar" Huda Beauty Rose Gold Textured Shadow Palette. Huda Beauty Rose Gold dibandrol harga $65 atau sekitar sejutaan pas udah nyampe Indonesia - sedang si Focallure ini gw dapet  di Shope dengan harga 54rb + ongkir sekitar 4…

Cara Mencerahkan Kulit Dengan Kojie-San

Rasanya demam K-Pop dan kecantikan ala Korea di negara kita beberapa tahun terakhir ini membawa ke satu trend baru di dunia kecantikan, yaitu kulit yang putih, seputih para artis artis Kpop di Korea. Biasanya saking ngefans-nya dengan satu orang idola, maka direlain deh buat bisa semirip mungkin dengan Sang Idol, baik baju, model rambut, cara dandan dan make up.

Nah, kalau cuma sampai situ aja sih masih oke lah ya..namanya juga nge-fans. Yang jadi masalah adalah, saking pengennya bisa putih bersinar sinar bak sang Kpop Idol, terus segala cara ditempuh.

DIY Ring Light Supaya Foto Cetar

Siapa yang suka bikin EOTD (eye of the day)? atau LOTD (lip of the day)? atau MOTD (make up of the day)? *mengacungkan jari*. Trus, biasanya kalau sudah buat, terus dishare di facebook atau instagram..iya gaa? :D
Ga dipungkiri ya, sekarang itu adalah era "share-nisasi" dimana apa yang kita buat terus kita share di socmed yang kita punya. Ga mau bohong sih, pastinya tujuan utama buat nunjukin kalau kita udah bikin karya yang bagus dan sukur sukur dapet pujian (#akusihgituorangnya).
Nah, kalau memangbegitu adanya, wajib dong bikin foto yang maksimal. Karyanya udah bagus kalau ga didukung pencahayaan yang bagus, orang lain juga jadi ga notice. So, lets make our creation become noticeable with DIY ringlight!