Skip to main content

Review : False Eyelashes from Colourful Shop and RheaPunya Giveaway

Hello...im back in the early of 2014 with a review :)

As we know, at November 2013 Prisilla Gita Lesmana from Ms Rhea has thirdblogversary giveaway. Lucky me, I become one of the winner which got 10 beautiful false eyelashes from Colourful Shop. All of the eyelashes has different style, so lucky me I can make 10 different look and styles with the eyelashes ^^

First, lets see the box and false eyelashes itself..


There are 10 kind of eyelashes, some of them are really long and thick, some are medium and short.
When I take a look closer, I find that each strands are connected with clear strings and at each of its corner there are a few millimeters additional strings. I believe that the additional string on every corners are used to hold the eyelashes when we putting it to our eyes (well that's what i do ^^)

The eyelashes itself are light and comfortable when used. Im not really good in using eyelashes, but the additional string makes me possible to hold the lashes when im putting it to my eyes so the process are more easier. And when im wearing the lashes, its just very comfort and feel like nothing (compare with others, if i'm using an eyelashes I just feel something blocking my views).


Well, I'm not trying all the eyelashes (because it'll takes too looong time to use all of them, and I'm not too impatient to wait..I just want to show my new eyelashes !!) but then I'm picking 4 of them which I think represent the whole.

ignore the color of the string, its darker after i'm using it because of eyeshadow and eyelashes glue :D

This is the shortest eyelashes on the box. Its only about 5 cm long and not too heavy (tebal -  i dunno what its called in English). And because of that, I think this is the most natural eyelashes on the box. I can using it without eyeliner and still natural!


This is what its look alike when I put it in my eyes

the left pic : i'm not using any eyeliner on my eyes.
The right pic : im using eyeliner, but still natural look 
The second lashes I pick are longer than the first, but still not too heavy. I think it can be used daily too, but for a semi-formal occasion because we need more make up to balance she lashes look. But still it can produce natural appearance.



The third eyelashes i'm using is more heavier than the second one, but not more different length. It is suitable for more formal occasion, but still natural.



Then the last eyelashes I've picked, this is the heaviest and more length (only a few from the third actually ^^ #lebay) and if you love dolly look, this is the most suitable eyelashes you can used!
I'm not good enough to create a pretty dolly look on my face, so please focus on the lashes :D




Overall, I really love the eyelashes. The mixed up lashes just make us have more choice for every occasion and use. and the design just make me comfortable when wearing it. Its easy to use too, even the beginner!

You can buy the eyelashes here on Colourful Shop. And also, they sell softlenses too, and there are many variant of lenses, so you can get an eyelashes and a softlens just in time by one click to their web.



Thanks to stop by :)




Popular posts from this blog

Review Focallure 18 Eyeshadow Palette Bright Lux

Kayaknya blog ini udah gw tinggalin selama berbulan bulan yah, sampe jamuran. Ntah kenapa rasanya males bener nulis..padahal bahan bahan ya ada aja. Nah, biar blog gw ga "sawangan" sekarang gw mau nyoba nulis nih. Kalo bahasa atau isinya kurang jos, mohon maaf dulu yak :D.


Brand Focallure ini pertama kali sepengetahuan gw sih direview oleh Rachel Goddard dalam postingan Youtube "Nyobain Makeup China Focallure 50 Ribuan". Setelah itu, bermunculan review review lain seputar produk produk Focallure.
Yep, Focallure merupakan brand dari China, negara yang konon banyak memproduksi makeup KW alias fake, mulai dari eyeshadow, foundie, bedak dst. Bahkan, para Beauty Enthusiast pun pasti tau kalo Palet 18 Warna Bright Lux  ini merupakan "sodara kembar" Huda Beauty Rose Gold Textured Shadow Palette. Huda Beauty Rose Gold dibandrol harga $65 atau sekitar sejutaan pas udah nyampe Indonesia - sedang si Focallure ini gw dapet  di Shope dengan harga 54rb + ongkir sekitar 4…

Cara Mencerahkan Kulit Dengan Kojie-San

Rasanya demam K-Pop dan kecantikan ala Korea di negara kita beberapa tahun terakhir ini membawa ke satu trend baru di dunia kecantikan, yaitu kulit yang putih, seputih para artis artis Kpop di Korea. Biasanya saking ngefans-nya dengan satu orang idola, maka direlain deh buat bisa semirip mungkin dengan Sang Idol, baik baju, model rambut, cara dandan dan make up.

Nah, kalau cuma sampai situ aja sih masih oke lah ya..namanya juga nge-fans. Yang jadi masalah adalah, saking pengennya bisa putih bersinar sinar bak sang Kpop Idol, terus segala cara ditempuh.

DIY Ring Light Supaya Foto Cetar

Siapa yang suka bikin EOTD (eye of the day)? atau LOTD (lip of the day)? atau MOTD (make up of the day)? *mengacungkan jari*. Trus, biasanya kalau sudah buat, terus dishare di facebook atau instagram..iya gaa? :D
Ga dipungkiri ya, sekarang itu adalah era "share-nisasi" dimana apa yang kita buat terus kita share di socmed yang kita punya. Ga mau bohong sih, pastinya tujuan utama buat nunjukin kalau kita udah bikin karya yang bagus dan sukur sukur dapet pujian (#akusihgituorangnya).
Nah, kalau memangbegitu adanya, wajib dong bikin foto yang maksimal. Karyanya udah bagus kalau ga didukung pencahayaan yang bagus, orang lain juga jadi ga notice. So, lets make our creation become noticeable with DIY ringlight!