Skip to main content

Mega Collaboration Disney Villain Divas - Darkest Beauty of Maleficent

Hi...^^

Im back with another collaboration..and this time is a huge collaboration because we're 14 pretty ladies who make a "very dark but still beautiful" look of Disney Villains. We called us "Disney Villain Divas" :)

Along with me, there are 14 Beauty Blogger who joining the make up collaboration. Who are they? Lets see

Cruella de Vil : Vindy (here)
Queen Grimhilde / Evil Queen : Ellen (here)
Lady Tremaine : Sanny (here)
Madame Mim : Nurina (here)
Madame Medusa : Riyanti (here)
Maleficent : Irene (Me!! :D)
Mother Gothel : Martalina (here)
Queen Narissa : Anisa (here)
Queen of Hearts : Anggie (here)
Ursula : Aldila (here)
Yzma : Dine (here)
Anastasia Tremaine : Gita (here)
Drizella Tremaine : Nila (here)
Marina del Rey : Mukti (here)


:::::
::
:

And Ladies, here "DISNEY VILLAIN DIVAS" ^^




Guess which villain I'm choose to recreate the look? 
Yess..that's right..I'm choosing Maleficent. I like green, and because of her face is greenish, so she's the 1st choice :)

This is Angelina Jolie's Maleficent version - no greenish on her face :D

Well, at the first, I'm lil bit confused how to make the Maleficent's horn. From most references, it's just a small horn and slightly look as devil's horn. But from the movie (Maleficent, released April 2014) i realize that it's much like wild ox's or bulls. 

Im not take pics of the process how to make the horn (and also the Maleficent's collar too!) - its a mess you know..but here's I write the step by step how to make the horn and collar.

~ HORN ~
I just need a Styrofoam, a paper, scissor, cutter, Styrofoam's glue and black tape. I make the pattern first on the paper than draw it on the Styrofoam. Make it six, then cut it. After that glued it, and each horn consist of 3 horn shaped-styrofoam. After that, just cover it with black tape. You can glued the horn with headband or your balaclava. 
Here's the result


~ Collar ~
First make the collar pattern on a paper - the pattern is depend on you of course ^^. I make "U" letter pattern. Cut it, then cover it with black tape or flannel (kain flanel - I'm not sure what we called it in english :D). That's all.



This is what its look like when Im wearing it :)


A day after, I'm working on my look :) here's the result before using the prop (and lipstick and false eyelashes too..:D)


then, here's the final result



and this is the final result after editing

special credit to Aldilla to for the frame ^^

special credit to Martalina Tesya for this great pic editing ^^
~ For this look im using Mehron Paradise AQ Basic Palette, Urban Decay Deluxe Box, NYX SMLC and Mizzu Eyeliner.

~ For this comfortable and beautiful eyelashes, I'm using Arden from Angel Lashes Premium Collection and U07 both from Angel Lashes (as I'm one of the giveaway winner at Angel Lashes Giveaway ^^)

~ For the stunning and big eyes look, Im using Ageha Lunatia Aquablue from Japan Softlens



Thanks for visit my blog, Ladies ^^


Popular posts from this blog

Review Focallure 18 Eyeshadow Palette Bright Lux

Kayaknya blog ini udah gw tinggalin selama berbulan bulan yah, sampe jamuran. Ntah kenapa rasanya males bener nulis..padahal bahan bahan ya ada aja. Nah, biar blog gw ga "sawangan" sekarang gw mau nyoba nulis nih. Kalo bahasa atau isinya kurang jos, mohon maaf dulu yak :D.


Brand Focallure ini pertama kali sepengetahuan gw sih direview oleh Rachel Goddard dalam postingan Youtube "Nyobain Makeup China Focallure 50 Ribuan". Setelah itu, bermunculan review review lain seputar produk produk Focallure.
Yep, Focallure merupakan brand dari China, negara yang konon banyak memproduksi makeup KW alias fake, mulai dari eyeshadow, foundie, bedak dst. Bahkan, para Beauty Enthusiast pun pasti tau kalo Palet 18 Warna Bright Lux  ini merupakan "sodara kembar" Huda Beauty Rose Gold Textured Shadow Palette. Huda Beauty Rose Gold dibandrol harga $65 atau sekitar sejutaan pas udah nyampe Indonesia - sedang si Focallure ini gw dapet  di Shope dengan harga 54rb + ongkir sekitar 4…

Cara Mencerahkan Kulit Dengan Kojie-San

Rasanya demam K-Pop dan kecantikan ala Korea di negara kita beberapa tahun terakhir ini membawa ke satu trend baru di dunia kecantikan, yaitu kulit yang putih, seputih para artis artis Kpop di Korea. Biasanya saking ngefans-nya dengan satu orang idola, maka direlain deh buat bisa semirip mungkin dengan Sang Idol, baik baju, model rambut, cara dandan dan make up.

Nah, kalau cuma sampai situ aja sih masih oke lah ya..namanya juga nge-fans. Yang jadi masalah adalah, saking pengennya bisa putih bersinar sinar bak sang Kpop Idol, terus segala cara ditempuh.

DIY Ring Light Supaya Foto Cetar

Siapa yang suka bikin EOTD (eye of the day)? atau LOTD (lip of the day)? atau MOTD (make up of the day)? *mengacungkan jari*. Trus, biasanya kalau sudah buat, terus dishare di facebook atau instagram..iya gaa? :D
Ga dipungkiri ya, sekarang itu adalah era "share-nisasi" dimana apa yang kita buat terus kita share di socmed yang kita punya. Ga mau bohong sih, pastinya tujuan utama buat nunjukin kalau kita udah bikin karya yang bagus dan sukur sukur dapet pujian (#akusihgituorangnya).
Nah, kalau memangbegitu adanya, wajib dong bikin foto yang maksimal. Karyanya udah bagus kalau ga didukung pencahayaan yang bagus, orang lain juga jadi ga notice. So, lets make our creation become noticeable with DIY ringlight!