Skip to main content

My Wishlist For New Santa In Town - Not in the North Pole, but While You On Earth...^^ Part 1

Hi,

I'm writing this post to announce and share with you this most biggest-great-mega giveaway from Ms Carnellin at whileyouonearth. Whoever in Indonesia Beauty Blogger should know her for sure, because she's a matchmaker between beauty blogger and make-up and fashion company. And without her and Tia running the matchmaker management, we should be lack of event and make up contest ^^

Then..like someone say that "the best things in life are meant to be SHARED" so here I'm sharing this very very good things which happen lately - Its a "Carnellin's 12 Days of Christmas Giveaway"!!!!^^
There's lot of branded prizes and we can choose more than one!!! Its open for blogger and non blogger, we're just creating something unique to catch her attention! (and I hope my unique creation really catch her attention then coosing me :D)

So, here my first wish to My New Santa Ms Carnellin on her Carnellin's 12 Days Christmas Giveaway

7th Gift : Package from V10Plus !!!


Why I want this 7th Gift?

1. This V10 Plus Quasi Serum provide treatment and protectant against dark spots and freckles, also inhibits the formation of melanin. I have a lot of darks spot on my face, and desperately want to relieve it. Base on some reviews, the V10 Plus Quasi serum has the power to against my dark spot and freckles.

2. V10 Plus LX Advanced Lifting Cream Treatment and V10 Plus LX Advanced Eye Cream, both are design to reducing fine lines and wrinkles, which is very suitable for women who on early 30 (im 33 years old, actually ^^ )

3. My wish related with this 7th gift, I can be ALWAYS look younger than my age, because I'm more older than almost every beauty blogger on IBB :D 

And, narcist timeee story especially for Ms Carnellin's Giveaway with Pop Art Look!!




Wish me luck!!!

Comments

Popular posts from this blog

Review Focallure 18 Eyeshadow Palette Bright Lux

Kayaknya blog ini udah gw tinggalin selama berbulan bulan yah, sampe jamuran. Ntah kenapa rasanya males bener nulis..padahal bahan bahan ya ada aja. Nah, biar blog gw ga "sawangan" sekarang gw mau nyoba nulis nih. Kalo bahasa atau isinya kurang jos, mohon maaf dulu yak :D.


Brand Focallure ini pertama kali sepengetahuan gw sih direview oleh Rachel Goddard dalam postingan Youtube "Nyobain Makeup China Focallure 50 Ribuan". Setelah itu, bermunculan review review lain seputar produk produk Focallure.
Yep, Focallure merupakan brand dari China, negara yang konon banyak memproduksi makeup KW alias fake, mulai dari eyeshadow, foundie, bedak dst. Bahkan, para Beauty Enthusiast pun pasti tau kalo Palet 18 Warna Bright Lux  ini merupakan "sodara kembar" Huda Beauty Rose Gold Textured Shadow Palette. Huda Beauty Rose Gold dibandrol harga $65 atau sekitar sejutaan pas udah nyampe Indonesia - sedang si Focallure ini gw dapet  di Shope dengan harga 54rb + ongkir sekitar 4…

Cara Mencerahkan Kulit Dengan Kojie-San

Rasanya demam K-Pop dan kecantikan ala Korea di negara kita beberapa tahun terakhir ini membawa ke satu trend baru di dunia kecantikan, yaitu kulit yang putih, seputih para artis artis Kpop di Korea. Biasanya saking ngefans-nya dengan satu orang idola, maka direlain deh buat bisa semirip mungkin dengan Sang Idol, baik baju, model rambut, cara dandan dan make up.

Nah, kalau cuma sampai situ aja sih masih oke lah ya..namanya juga nge-fans. Yang jadi masalah adalah, saking pengennya bisa putih bersinar sinar bak sang Kpop Idol, terus segala cara ditempuh.

DIY Ring Light Supaya Foto Cetar

Siapa yang suka bikin EOTD (eye of the day)? atau LOTD (lip of the day)? atau MOTD (make up of the day)? *mengacungkan jari*. Trus, biasanya kalau sudah buat, terus dishare di facebook atau instagram..iya gaa? :D
Ga dipungkiri ya, sekarang itu adalah era "share-nisasi" dimana apa yang kita buat terus kita share di socmed yang kita punya. Ga mau bohong sih, pastinya tujuan utama buat nunjukin kalau kita udah bikin karya yang bagus dan sukur sukur dapet pujian (#akusihgituorangnya).
Nah, kalau memangbegitu adanya, wajib dong bikin foto yang maksimal. Karyanya udah bagus kalau ga didukung pencahayaan yang bagus, orang lain juga jadi ga notice. So, lets make our creation become noticeable with DIY ringlight!