Skip to main content

Once Upon A Time...Far Far Away In The Galactica - IBB November's MakeUp Challenge Feat Coverderm

Hi..
Im back again with another look I've made last night. As we know, that Indonesian Beauty Blogger is usually hosting a make up challenge every months. This time, they have interesting theme for the MUC. Its a fantasy make up with theme "Once Upon A Time...". I like it sooo much!!


As you see on my post before, I've been submitted my look - its called Lilith : Mother of The Demons.You can find it here. Then i have another briliant idea (but sadly, not a really good skill to realize it..heheh) to make a Galactic Lady (nopee..you cant find this name anywhere, because its totally just in my imagination). What inspired me? hmm...you can say "the universe" LOL

This month challenge are sponsored by Coverderm. The prizes is worth to a million for two winner. OMG, i really wanted to try Coverderm, especially their classic concealing foundation!! My friends say, it last up to 8 hours without any retouch!! wow!!! I dont like a glowy look on my face, and the combination skin face of mine, make it immposible. I always retouch my make up when after one or two hours - depens on weather humidity and climate. That's why totally wanted the foundation!

Okeyy, back to the Galactic Lady. Im using my not-really-new face painting (because its already used), PAC and Viva. I also using some of my full color eyeliner - pink, turquoise and green. I also using my new false eyelashes, its a blue and glittery. hehehehhe

And, this is the result...tadaaaa...

a lil bit closer to see the details

some of the pics i've taken



For this Galactic Look, I should using properties with blue color. As for the eye, because I have natural color eye, so im using Ageha Lunatia Aqua Blue from Japan Softlens to completing the look. You can also read the review about Ageha Lunatia Aquablue here.. :)

There are 4 color varian for this Lunatia Series, such as brown, green and grey. Mine is aquablue.


Beside the Lunatia Series, you can also find another series from Ageha  by clicking the picture below


Wish me luck ^^

Popular posts from this blog

Review Focallure 18 Eyeshadow Palette Bright Lux

Kayaknya blog ini udah gw tinggalin selama berbulan bulan yah, sampe jamuran. Ntah kenapa rasanya males bener nulis..padahal bahan bahan ya ada aja. Nah, biar blog gw ga "sawangan" sekarang gw mau nyoba nulis nih. Kalo bahasa atau isinya kurang jos, mohon maaf dulu yak :D.


Brand Focallure ini pertama kali sepengetahuan gw sih direview oleh Rachel Goddard dalam postingan Youtube "Nyobain Makeup China Focallure 50 Ribuan". Setelah itu, bermunculan review review lain seputar produk produk Focallure.
Yep, Focallure merupakan brand dari China, negara yang konon banyak memproduksi makeup KW alias fake, mulai dari eyeshadow, foundie, bedak dst. Bahkan, para Beauty Enthusiast pun pasti tau kalo Palet 18 Warna Bright Lux  ini merupakan "sodara kembar" Huda Beauty Rose Gold Textured Shadow Palette. Huda Beauty Rose Gold dibandrol harga $65 atau sekitar sejutaan pas udah nyampe Indonesia - sedang si Focallure ini gw dapet  di Shope dengan harga 54rb + ongkir sekitar 4…

Cara Mencerahkan Kulit Dengan Kojie-San

Rasanya demam K-Pop dan kecantikan ala Korea di negara kita beberapa tahun terakhir ini membawa ke satu trend baru di dunia kecantikan, yaitu kulit yang putih, seputih para artis artis Kpop di Korea. Biasanya saking ngefans-nya dengan satu orang idola, maka direlain deh buat bisa semirip mungkin dengan Sang Idol, baik baju, model rambut, cara dandan dan make up.

Nah, kalau cuma sampai situ aja sih masih oke lah ya..namanya juga nge-fans. Yang jadi masalah adalah, saking pengennya bisa putih bersinar sinar bak sang Kpop Idol, terus segala cara ditempuh.

DIY Ring Light Supaya Foto Cetar

Siapa yang suka bikin EOTD (eye of the day)? atau LOTD (lip of the day)? atau MOTD (make up of the day)? *mengacungkan jari*. Trus, biasanya kalau sudah buat, terus dishare di facebook atau instagram..iya gaa? :D
Ga dipungkiri ya, sekarang itu adalah era "share-nisasi" dimana apa yang kita buat terus kita share di socmed yang kita punya. Ga mau bohong sih, pastinya tujuan utama buat nunjukin kalau kita udah bikin karya yang bagus dan sukur sukur dapet pujian (#akusihgituorangnya).
Nah, kalau memangbegitu adanya, wajib dong bikin foto yang maksimal. Karyanya udah bagus kalau ga didukung pencahayaan yang bagus, orang lain juga jadi ga notice. So, lets make our creation become noticeable with DIY ringlight!