Skip to main content

My Halloween Look Today : Funny Cat

Hellooooo :)

Im back again with my new make up style...this time is inspired by Halloween Timee!!!!!

Well, actually im not really knows about Halloween. Because in my country, there's no Halloween festival or something related. But I do like halloween, because this is the time when we can be anything!

Yeah...at this moments, i decide to be a Funny Cat...:D whyyy?? I do like horror movie, but i think i'll be shocking when i see my face transform into something scary :D and the fact that my skill isn't enough yet to perform something scary just like zombie, chucky, witches etc. The last thing is, i thin cat is funny..not scary..right?? :D

Well lest see what kind of cat i have..:D

#i dont have any pics of progress that i made when i make this look. but shortly i'll write down the way to get this look. I'll take a pics of the steps later when i made new other look ;)

The stuff we need is only a few things, such as :
1. Foundation/Concealer with white color/fair and dark color (i use kryolan in ivory and BH Cosmetics concealer and camouflage palette) and your daily foundation as a base (optional)
2. Eyeliner (im using mizzu eyeliner - its a local brand whic has good quality and cheap price)
3. Red Lipstick
4. Lip concealer

The steps :
1. Use your daily foundation as a basic in your face, then use white color foundation in eyes area and mouth area.
2. Give a little bit dark color (i use dark brown) in your upper eye and nose.
3. Start to make cat eye using your eyeliner. You can make any style on your imagination!
4. On your eye brows, give a little white color, then dark brown and the last make a stright vertical line. This can make an illusion of fur.
5. Now, nose job :D give a red circle on your tip of nose. it must be smaller than your nose.give a black thin line from your nose to your mounth.
6. Then give a dark color on your upper lips. make a curved line use your eyeliner in every side of the upper lips. At the top of the curved line, give a red small spot.
at the bottom lips, using a lip concealer to make the same color with your skin
7. Use step 4 at the two side of your nose (just between the cheek and nose).
8. Now, you have a cat on your self !!!

Take a picture and send it to me, i do want to see yours!! :)
And here's mine :)


 

well, enjoying being a kitty cat :D

Comments

  1. keren parah!!! keren kerreneeeeeeeee

    ReplyDelete
  2. keyeeenn.. cukkaaa..
    i'm your new follower ce ♡♡

    ReplyDelete
    Replies
    1. Makasiih ellen..^ ^ duuh km kok imut bgt yah..moga2 tar gedean anakku bs seimut km yaa ;D

      Delete
  3. wow~ ini kucing banget~ :3
    kereeen

    ReplyDelete
  4. sadis banget ini hasilnyaaa.. super sekali !! kereenn :D profesiona MUA yah ? :D

    done following yours. follow me back doonngg .. thankyou ^-^
    http://azaiastri.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. done folbek yah...aku baru aja jadi IBBers kok..baru bulan lalu..hihihi tengkyuu yaaa

      Delete
  5. Kerenn bangett ..
    Aku follow yah..
    Mampir jg ke blog ku www.Lilyanalilo.blogspot.com

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

Review Focallure 18 Eyeshadow Palette Bright Lux

Kayaknya blog ini udah gw tinggalin selama berbulan bulan yah, sampe jamuran. Ntah kenapa rasanya males bener nulis..padahal bahan bahan ya ada aja. Nah, biar blog gw ga "sawangan" sekarang gw mau nyoba nulis nih. Kalo bahasa atau isinya kurang jos, mohon maaf dulu yak :D.


Brand Focallure ini pertama kali sepengetahuan gw sih direview oleh Rachel Goddard dalam postingan Youtube "Nyobain Makeup China Focallure 50 Ribuan". Setelah itu, bermunculan review review lain seputar produk produk Focallure.
Yep, Focallure merupakan brand dari China, negara yang konon banyak memproduksi makeup KW alias fake, mulai dari eyeshadow, foundie, bedak dst. Bahkan, para Beauty Enthusiast pun pasti tau kalo Palet 18 Warna Bright Lux  ini merupakan "sodara kembar" Huda Beauty Rose Gold Textured Shadow Palette. Huda Beauty Rose Gold dibandrol harga $65 atau sekitar sejutaan pas udah nyampe Indonesia - sedang si Focallure ini gw dapet  di Shope dengan harga 54rb + ongkir sekitar 4…

Cara Mencerahkan Kulit Dengan Kojie-San

Rasanya demam K-Pop dan kecantikan ala Korea di negara kita beberapa tahun terakhir ini membawa ke satu trend baru di dunia kecantikan, yaitu kulit yang putih, seputih para artis artis Kpop di Korea. Biasanya saking ngefans-nya dengan satu orang idola, maka direlain deh buat bisa semirip mungkin dengan Sang Idol, baik baju, model rambut, cara dandan dan make up.

Nah, kalau cuma sampai situ aja sih masih oke lah ya..namanya juga nge-fans. Yang jadi masalah adalah, saking pengennya bisa putih bersinar sinar bak sang Kpop Idol, terus segala cara ditempuh.

DIY Ring Light Supaya Foto Cetar

Siapa yang suka bikin EOTD (eye of the day)? atau LOTD (lip of the day)? atau MOTD (make up of the day)? *mengacungkan jari*. Trus, biasanya kalau sudah buat, terus dishare di facebook atau instagram..iya gaa? :D
Ga dipungkiri ya, sekarang itu adalah era "share-nisasi" dimana apa yang kita buat terus kita share di socmed yang kita punya. Ga mau bohong sih, pastinya tujuan utama buat nunjukin kalau kita udah bikin karya yang bagus dan sukur sukur dapet pujian (#akusihgituorangnya).
Nah, kalau memangbegitu adanya, wajib dong bikin foto yang maksimal. Karyanya udah bagus kalau ga didukung pencahayaan yang bagus, orang lain juga jadi ga notice. So, lets make our creation become noticeable with DIY ringlight!