Skip to main content

Review of Illamasqua Blush Powder in Tremble - Beauty Purple Mini Giveaway



Last september, im following a mini giveaway held by Beauty Purple and Ms Devy. The giveaway closed in September 27, 2013. The giveaway itself is to celebrate "tanggal jadian" Ms Devy with her boyfriend :)

Well anyway, i'm the Lucky Winner :) yeeaaaaay!!!!

Yesterday, the package has been arrived safely by Tiki. Im so excited when opening the package and curious with the Illamasqua (since i dont really have the budget to buy this brand - the price of the blush is about Rp 300.000,- for single blush!!)

Here the pic i take yesterday

 

anddd..here the famous illa blush in tremble....taraaaaaa...

 

The color is soft pink, and no glitter. Its very simple design, but with a great - long lasting color blush on inside.

This is the swatch on my hand

On my skin - my skin is in light natural color with a bit of redness - Illa looks soft but clearly visible just in once times swatch. And its blend naturally with my skin, and wearable in day and night. Ohhh, i love this blush!!!

This morning, when I take my kids to school, im trying use Illa. Here's the pictures i take before leaving home to school.

  

Im only using moisturizer and bb cream without primer, and its reaaally looks great in my cheek!!
The color changed a little bit to soft coral - pinkish, but still great with matte result and no glittery effect.

Then here's i show you when im using Illa in my complete make up

 

still looks great, but when im using primer and foundation, the color keep staying pink soft and matte result.

And this is Illa after a few hour after school - about 5 hours (without primer, like i said before :) )

Overall review, here's the summary of Illamasqua blush
Pros:
1. The color is wearable
2. Matte result when used
3. Long lasting color when used - even without primer

Cons :
Expensive (but still worth to buy) # thanks God im winning it :D

Well, this is my review about Illamasqua Powder blush in Tremble. Im gonna review the other gift later on. So Stay tune :)

Special message to Ms Devy @ Beauty Purple for the gifts :) - and get better soon ^ ^

Note :
All the review is my honest opinion, and not influenced with any other people or company.



Comments

Popular posts from this blog

Review Focallure 18 Eyeshadow Palette Bright Lux

Kayaknya blog ini udah gw tinggalin selama berbulan bulan yah, sampe jamuran. Ntah kenapa rasanya males bener nulis..padahal bahan bahan ya ada aja. Nah, biar blog gw ga "sawangan" sekarang gw mau nyoba nulis nih. Kalo bahasa atau isinya kurang jos, mohon maaf dulu yak :D.


Brand Focallure ini pertama kali sepengetahuan gw sih direview oleh Rachel Goddard dalam postingan Youtube "Nyobain Makeup China Focallure 50 Ribuan". Setelah itu, bermunculan review review lain seputar produk produk Focallure.
Yep, Focallure merupakan brand dari China, negara yang konon banyak memproduksi makeup KW alias fake, mulai dari eyeshadow, foundie, bedak dst. Bahkan, para Beauty Enthusiast pun pasti tau kalo Palet 18 Warna Bright Lux  ini merupakan "sodara kembar" Huda Beauty Rose Gold Textured Shadow Palette. Huda Beauty Rose Gold dibandrol harga $65 atau sekitar sejutaan pas udah nyampe Indonesia - sedang si Focallure ini gw dapet  di Shope dengan harga 54rb + ongkir sekitar 4…

Cara Mencerahkan Kulit Dengan Kojie-San

Rasanya demam K-Pop dan kecantikan ala Korea di negara kita beberapa tahun terakhir ini membawa ke satu trend baru di dunia kecantikan, yaitu kulit yang putih, seputih para artis artis Kpop di Korea. Biasanya saking ngefans-nya dengan satu orang idola, maka direlain deh buat bisa semirip mungkin dengan Sang Idol, baik baju, model rambut, cara dandan dan make up.

Nah, kalau cuma sampai situ aja sih masih oke lah ya..namanya juga nge-fans. Yang jadi masalah adalah, saking pengennya bisa putih bersinar sinar bak sang Kpop Idol, terus segala cara ditempuh.

DIY Ring Light Supaya Foto Cetar

Siapa yang suka bikin EOTD (eye of the day)? atau LOTD (lip of the day)? atau MOTD (make up of the day)? *mengacungkan jari*. Trus, biasanya kalau sudah buat, terus dishare di facebook atau instagram..iya gaa? :D
Ga dipungkiri ya, sekarang itu adalah era "share-nisasi" dimana apa yang kita buat terus kita share di socmed yang kita punya. Ga mau bohong sih, pastinya tujuan utama buat nunjukin kalau kita udah bikin karya yang bagus dan sukur sukur dapet pujian (#akusihgituorangnya).
Nah, kalau memangbegitu adanya, wajib dong bikin foto yang maksimal. Karyanya udah bagus kalau ga didukung pencahayaan yang bagus, orang lain juga jadi ga notice. So, lets make our creation become noticeable with DIY ringlight!